Tuesday, February 21, 2006

Kodukäija

Nii, natukeseks nüüd tulin koju käima, seega saan mõni päev veel arvuti taga ka midagi ära teha.
Arengud kuduelus on sellised:
  • valmis said ühed meeste mustad sõrmikud (pilt asub Londonis), üks kiivrialune kõrvikpibo (pilt asub Londonis) - siinkohal tahaks kiita Debbie Blissi Baby Cashmerino (Londonis leiab: Peter Jones ja John Lewis department store, hind: £2,40 50 gr). Komplekti kulus ligikaudu 130 gr. Aga milline pehmus, milline kude, milline ilus must värv (raske nende meestega eksole).
  • Valmis said kindad eelpoolmainitud Clapotise juurde. Aga lennukile kiirustades kaotasin ühe juba ära. Jama. Pilt ikka Londonis.
  • Alustasin Knitty Leftovers vesti, sest eile tulid lõngad, teen täna pilti kah. Ilusad, ilusad, nunnukesed: Phildar Legende.
  • Pooleli baklazaani värvi lillerikas kampsik. Tuleb kindlasti ilus.
Aga natukene ülevaadet, mis ma olen Londonist leidnud. Kauplusi:
Peter Jones - John Lewis'e harukauplus Sloane Square'il. Lõngad leiab Haberdashery osakonnast laste korrusel. Müügil kena valik Rowan, Jaeger, Debbie Bliss lõngu. Suur valik heegelnõelu ja vardaid, hinnad vahemikus 1£-£3 (alumiinuim Inox vardad ja h.nõelad), natuke bambust, natuke roosi. Natuke pärleid, muid õmblus-ja käsitöötarbeid.
John Lewis - (Oxford St.) siit leiab lisaks veel Peter Jonesi valikule ka Noro siidilõnga ja palju muid ilsuaid effektlõngu. Ka leiab valiku pärleid, õmblustarbeid on palju, ilusaid nööpe jne.
Liberty - Regent Str. Väga ilusas majas väga kallis ja "sophisticated" lõngavalik.

Rohkem praegu ei jõudnud läbi käia, sest kolmest nädalast kaks olin koduarestis seoses gripiviirusega. Aga esialgne pilt on masendav. Rowan'i ja Jaegeri disainid on minu arust nagu kartulikotid või lihtsalt labased ja lõngade valik kordub poest poodi. Sigakallis on niikuinii. Raamatuid pean veele nne otsustamist lappama minema.

No comments: