Sunday, July 06, 2008

Kuninganna Anne emale / Queen Anne

Kes veel ei tea, siis sellisel meesterahval nagu MMario on ilmunud mitmeid huvitavaid pistist ringsallide mustreid - täitsa tasuta muuseas.
Minul pitsilõnga puudust pole näha ja tükk aega pole päris ämblikuvõrkku ilusaks venitada saanud, seega lõin silmad üles elu esimeseks ringjaks tööks: Kuninganna Anne'i Pits.

I guess you all know of MMario who has designed quite a few lace shawls and offers them free of charge online.
I have way too much lace yarn and my mom had her 50th birthday coming up, so I was on a lookout for a perfect non-triangular shawl for quite awhile. Until I found Queen Anne's Lace.


QAL
Oma väiksest abielusõrmusest tõmbasin ta nagu niuhti läbi: kudusin ta ammuostetud Itaalia meriinovillasest kohekordsest kuid siiski imepeenest pitslõngast.

It is knit with Italian nearly cobweb weight merino wool that i found a few years back in Milan on offer for only €10 for 0,5 kilos. I got a whole bag and though I did Kiri, Shallowtail Shawl and Swan Lake and now Queen Anne, I still have a skein of it left!

QAL
Vardad nr. 3,75. Lõpukudumine oli üks paras vaev, sest varrastel julgelt üle 600 silmuse. Ja mahakuduminegi oli pitssallile kohaselt kahekordne - ainult et sedakorda jäi ta kuidagi tugevalt, nii et päris kauneid piike ei õnnestunud sallile venitada.

I used needles nr. 3,75mm. The only thing I'm not 100% content is that my BO was too tight and I didn't manage to block the edge spikier, but overall it was an easy pattern to read and a nice lace to knit.

QAL
Peaaegu kuu aega kulus aega, aga eks ma tegin muid asju vahele. No ja mida ma siis järgmisena ette võtan? (Ravelry järjekorras on 150+ kudumit)

It took me nearly a month to complete but I took it very easy.

1 comment:

KK said...

Isssssand kui ilus!!!