Monday, July 21, 2008

Hobo Rannakott / Missing Piece Hobo Bag

Vahel läheb nihu ka, noh näiteks peaaegu alati Nora Gaughani mustrite järgi kududes. Tee või tina, aga pildil on nad kenad, kududa huvitavad, enne sotti asjast ei saa kui kokku õmbelmiseks läheb, aga siis on näod pikad ja nutt kurgus, sest nad ei näe ju nii välja nagu raamatus/ajakirjas!
Aga ega ma õpi ka.
Viimane proov oli siis raamatust KnitKnit: Profiles + Projects from Knitting's New Wave, NG'i Puuduva Tüki Hulkurkott - ja tegu ongi hulkuri kotiga, sest muuks toda märssi ju nimetada ei saa. Õnneks leidub meil rahvast, kel oli just üks hea suur kott, mis mahutaks rannapalli ja pikutuslina, puudu. Nii, et kodutuks ta ei jäänud. Parim meel on voodri üle! Kootud vardaga number kuus, lõngaks Katia Linen, kulus kõiki värve peaaegu kolm kera.
Disappointment!
Again.
Very often related to Nora Gaughan designs. Would guess, I would learn after so many attempts with so many of her creations, but obviously not. Well, this time it gets to stay like this since it found its usefulness: as a beach bag to keep volleyball and bathing towels.

It's from the book KnitKnit: Profiles + Projects from Knitting's New Wave, I used Katia Linen (doubled) and 6 mm needles. It was an easy pattern to follow, but nothing prepared me that it only looks ok when it holds something bulky. Ah well, better luck next time.
Hobo Bag

3 comments:

Krentu said...

Minule igastahes hirmsasti see kott meeldib! Ma väga kannaks sellist kotti :) Originaal mind niiväga ei paelu...
Kuidas see raamat muidu on? Olen seda Amazonis piidelnud aga ostmiseni pole veel jõudnud. Soovitad?

Ing. said...

Raamatut ei soovita, seal on vaid juttu disaineritega ja minu meelest ei olnud köitvalt kirjutatud, kui sind aga peaks huvitama mõni disain (ülevaade ravelry's), siis vaid ütle ;)

Krentu said...

Aitäh!