Saturday, December 29, 2007

Rüütli labakud / Chevalier Mittens

Chevalier mittsNüüd võib viimasedki isetehtud jõulukingkid emakeelsesse kudupäevikusse üles riputada, uudishimulik pere on need ju kätte saanud.
Põhjanaabreilt tuleb viimasel ajal palju ilusaid palmikukudumeid ja mulle kohe meeldisid Tikru Rüütli labakud (Chevalier mittens)

Mittens for Grandmother
My last Christmas gift got done on the plane to Estonia, I blocked them a night before Christmas Eve and packed them just half an hour before the gifts were handed out (here the presents are brought by "Santa Claus" on the 24th after a huge dinner with family).
I made the mitts slightly shorter but that was all I changed, kind of nice to knit mitts again, haven't done it for awhile.

Esimene kinnas tuli liiga pikk, ja liiga tugeva tihedusega, nii et käed said natukene haiget kududes. Alustasin siiski teisega ja kudusin tolle nagu niuhti valmis, lühema ja lõdvemalt, siis tõmbasin teise ka üles ja kudusin uuesti. See tähendas, et jõulu kuduutoopia (inglisekeeles saab temast lugeda siit) läks vastu taevast ja praegu alles lõpetan Equinoxi pulloveri.
Kasutasin Argentiina käsitsikedratud naturaalvärvilist villast, ühekordsena, vardad olid nr 4 ja kulus lõnga ca 75 grammi.



I wish You peaceful and joyful Christmas! And yarnful and FO-rich new year!

1 comment:

KK said...

Kenad labakud, ma olen ka noid palmikuid piilunud:)