Friday, November 23, 2007

Midagi täiesti uut...

... minu jaoks on mustri kirjapanemine. Alguses ma pelgasin seda väheke, tavaliselt kirjutan ma võõra silma jaoks mingis salakeeles ja varesejalgadega juhendi vanale tšekile või muule säärasele lipakale (noh, et varrukad ja kehaosa ikka ühepikkused ja -laiused tuleksid), aga need kippusid koguaeg ära kaduma. Nüüd on mul aga valge kaaslane, mille võib diivanile enda kõrvale istutada ja siis paari klahvitoksega märkmeid teha.
Kui koguaeg on virtuaalmärkmik käepärast, siis saavad märkmed muidugi hulka pikemad ja detailsemad. Eriti detailselt kirjutasin ma üles selle peakatte juhendi:
Marabou
Minu kudumismustrite maailm toimib inglisekeelsena ja kuna barett juba niivõrd detailselt kirjas ka oli, siis tundus loomuliku sammuna kritseldus ka korralikult vormistada. Muidugi ei osanud ma oodata, et too siiski paar tundi ära napsab, aga kui juba alustatud, siis sai ta ka lõppkuju ühel hiljutisel hilisõhtul kätte. Ja nüüd saab minu Marabuu baretti (nimi tuleb Rootsi šokolaadist, mitte sellelt Marabuu kurelt) kududa, tõmmates arvutisse juhendi siit.

NB! Link parandatud 22. dets

3 comments:

Elsa said...

Oh kui jumalikult korrektse väljanägemise ja vormistusega muster minusuguse perfektsionist-vormistaja silma jaoks :)
Sisusse ei süüvinud...

Anonymous said...

vot see on küll barett mida hakkaks kohe isegi kuduma. Kahjuke ei avane juhend. Nüüd käin iga veidi aja tagant vaatamas ehk on õnne.

Kuutydruk said...

Aastavahetusel kandsin täiesti kogemata baretti. See peakate on minu jaoks varem tundunud üks veider asi, mida ma kanda ei oskaks. Kuid see üks päev, mil seda kandsin, tundsin end lausa suurepäraselt ja see sobis mulle nii hästi :) Aitäh õpetuse eest! Nii kui lõng olemas, asun omale baretti kuduma.