Saturday, October 29, 2005

Käisin luurel



Blogijatel käsitöölistel on kombeks ikka oma saakidest pilte üles panna, võtsime meiegi kaasmaalasega Milaanos jalad alla ja tuhnisime poodides. Avastasime suureks üllatuseks, et väljast poolt paistvad pisipoed võivad seest olla üllatusi täis. Noh olime mõlemad nina vingus kesklinnas lõngakauplusest mööda jalutanud, teadmata, et välja on nad pannud ainult oma lõnganäidised, ja et tagaruum on lahedat materjali täis. Sähh sulle. Oleks vaid pidanud sisse astuma, valima riiulites olevatest ajakirjadest (neid oli küll mitukümmend ja pealegi) projekti ja oleks kohe toodud tagaruumist vajalik lõng. Või astuma lihtsalt sise ja ütelma, et sooviks tutvuda näiteks heegellõngade valikuga (tootekataloogid on änksad).
Minu saak:
  • kaks ajakirja: ühes on mu tulevase kampsi muster (lõnga saan kätte kolmapäeval), teises hulgim lastele kudumeid ja heegeldusi (ajatu värk ühesõnaga) hinnad siis vastavalt: 3,90 ja 4,50 EUR.
  • 2 paari 40 cm vardaid nr 2 ja 2,5, sukavardad nr 2. Kokku 7 EURi.
  • Allahinnatud lõnga kastist leidsin 17 kera, üks 0,90 EURi.
Odav värk, alla 3 EURi naljalt lõnga ei saa. Naljakas oli ka. Kaupluseketil on neli poodi Milaanos, kui kaardilt vaadata, siis asuvad kõik nr 13 veerus keskmises neljas ruudus. :P Igas poes on oma allahinnatud kerad - üldiselt kõik sama sortimendiga. Käisin kõik neli läbi, sain paellõnga näiteks 6 kera, lisaks saab seda kombineerida veel 3 vähe teistsuguse efektlõngaga, et teha suuremat sorti kott FreeForm tehnikas või mida iganes. :D Ma olen väga rahul.
Aga siis am hakkasin veel eile tõlkima oma tulevase kampsuni tegemisõpetust. Oi, oi, oi... see läheb vaevaliselt, aga kui ots lahti, siis läheb kindlasti kergemaks.

No comments: