Wednesday, December 31, 2008

Aasta 2008 / Year 2008

2008s on olnud isiklikus elus väga tihe ja selgust toov: me oleme esialgu õigel teel, kuigi ma koliks juba hea meelega 4 aastaajaga kliimasse. 2008 avas mitmes mõttes silmad ja tõi uued võimalused, aga ta on ka väga paljude halbade uudiste aasta (eriti just lõpp). Ja kui vähemalt kodus liiguvad asjad aina paremuse suunas, siis kudumises on lausa eriti kehvad ajad.
Ma lugesin just pisut kokku oma selle aastaseid tegemisi ja lausa kurb tunnistada, aga valminud kudumeid vaid 9 ja täpselt sama palju alustatud, kuid mitte lõpetatuid (mõned neist ammu harutatudki). Arhiivi kiigates ütleb aasta 2007, et jõudsin valmis 28 kudumit.

Year 2008 has been
1) very tense in personal life
2) rewarding in accomplished things
3) given us a clear picture that for now we are doing the right things
4) been full of new starts (which won't have an ending for awhile)
5) has opened my eyes for career choice
6) has been very slow knitting year

I just cannot believe how few items I've finished and how little I've started: I just counted 9 FOs and 9 projects started and either not yet finished or already frogged. A little archive search tells me, in year 2007 the number of FOs was 28.

Year 2008 in knitting

Uueaasta plaanis on kududa vähemaks olemasolevat lõngavaru (uue ostmisele piire ei sea, aga võtan asju mõistusega) ning kaotada tarbimise teel üksikuid lõngakerasid ning jääkvarusid.

Kõigile oma sõpradele nii reaalis kui internetis soovin, et 2009 täidaks unistusi ja hoiaks karmid ajad Teist kaugel.

I resolute to reduce my stash in year 2009 by knitting the items I have purchased yarn for and greatly reducing the number of single skeins that I've collected in the hopes of coming a Prudence Mapstone in crocheting (which will never happen because I do not like that craft particularly).

For all my friends I wish the best of year 2009, I hope your dreams will come true and mishaps stay far from your lives.