Sunday, November 26, 2006

Salajased kingitused minu blogis

Kirjutasin just väikese nupukese SKS blogisse teemal, kui kaugel keegi on. Me ju peame kontrollima, et kõigil ikka meeles seisaks ja keegi teatamata alt ei hüppaks. Huvitav on ka teada saada, et ma polegi õnneks viimane hapupiimane ja ainuke, kes kahtleb ja kõhkleb oma kätetöö ilus ja originaalsuses.
Mulle kohutavalt meeldib see kingitus ja ma peaaegu, et ei raatsigi seda ära saata! Muidugi ma saadan. Ma olen kingitusse nii palju tunde investeerinud, et enam see mulle ei passigi, nii suure hoolega tehtud asja kõlbabki ainult kinkida, ma arvan.
Ja siis ma pelgan veel seda, et post mu kingi ära kaotab! Kas ma palun, palun, palun tohin selle isiklikult üle anda?!? Eksole.... vähem loba, rohkem tööd ja panen selle kingi posti küll. Aga kui ära kaotavad, võtan nii ülemise muna kui alumised pallid maha kellelgi. /sajatab postimaja poole/
:)

P.S Ma pakun, et kui kooks veel 4-5 müsti, siis saaks vast kevadeni hakkama. Muuseas esimesel päeval jõudis uusvanamüts koolist koju küll. Pöidlad pihku, kool ega talv pole veel lõppenud :P

4 comments:

Anonymous said...

kui laste kindad pannakse kummide või trukkidega jopede külge kas, siis mütsi ei annaks kuidagi jope tripi külge kinnitada? :)

Anonymous said...

MA pole küll sinu grupist, aga ausalt öeldes - kui alguses tundus mu idee kohutavalt toreda ja originaalse ja sooja ja huvitavana, siis nüüd kui sai valmis 80% selest, ei olema enam üldse nii kindel, kas mittetäiseti tavaine käpikupaar parem poleks. Ehk siis kõhklen ja kahtlen . Ja ega mulle pole ka veel keegi midagi saata julenud:)

Annu said...

panin enda pakikese täna posti ja nüüd närveerin, ega nad ära ei kaota:(
ja see, et mulle sai tehtu lõpuks armsaks, tuli ka tuttav ette:)

Anonymous said...

mina ka kahtlesin alguses oma plaanitavas idees jne.. et kas on ikka piisavalt hea et seda kinkida... ja nüüd kui pea 70% asjast valmis on... on see nii armas... et paneb ka vahel kahtlema et kas nii hoolega ja millegipärast visalt valmivat asja ikka raatsiks kinkida... aga mis mul teha... nagunii pole minu number :D nii et loomulikult ikka kingin ära...:)