Monday, May 22, 2006

Londoni kullaaugud

Mia küsis eelmise posti kommentaaris, et kust leiab Londonis käsitöötarbeid, siin nad siis on:
1. John Lewis (Oxford Street) ja Peter Jones (Sloane Square) - esmamainitus on valik suurem. Kolis hiljuti põrandakorruselt 4'le korrale.
2. Loop - 41 Cross Street, ISlington, lähim metroopeatus Angel (mustal ehk põhjaliinil)
3. Teasels Yarncrafts - 842 High Road, Leyton. Lähim metroojaam Leyton (punasel ehk keskliinil), suur kuid kesklinnast vägagi väljas.
4. Liberty - Regent Street (Picadilly ja Oxford Circuse vahepealsel teelõigul), 3. korrus. Väga hea valik.
5. FTM Shop (ehk Fashion and Textile Museum) . Inglise lõngu natukene. Bermondsey street 83, lähim metroo London Bridge (mustal ehk põhjaliinil).
6. Infusion - 3 Chepstow Road, Notting Hill
7. Just kulsin, et juunis 2006 avatakse uus pood Stash Yarns Putney's, tegu on kahe kudumisgrupi sõbrannaga, kes otsustasid, et vaja on Londonisse üht lõngapoodi juurde, kust saaks maailam ilusamaid lõngu osta. Jõudu neile! Veebis saab nende pingutustest lugeda knitaround'i blogist.
8. Bunty Wool - Asub jällegi keskusest väljas, kuid on külastamist väärt, sealt leiab igasugu kraami. Daniel Department Store, 132 UXbridge Road, lähim metroojaam Ealing Broadway (sinisel ehk Picadilly liinil)
9. Wools and Crafts - taas keskusest väljas, kuid suhteliselt lähedal metroojaamale Finsbury Park (helesinisel ehk Victoria liinil), aadress 169 Blackstock Road.

Nii rohkem ma ei tea. Või tegelikult tean küll, aga need on ka sellisets kohtades, kuhu ma teid ei julgeks saata - kaugel kesklinanst ja mitte just kõige viisakamates kohtades.

1 comment:

Anonymous said...

kui ma nüüd millalgi Londonisse koolitusele lähen, siis kasutan seda infot kohe kindlasti!